Ο Κωνσταντίνος Κουφός, το Σάββατο 28/4, ολοκλήρωσε μια χρονιά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Fantasia Live που τραγούδησε για 6 μήνες κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και τους τελευταίους 2 μήνες στο Club Vogue στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους Otherview.

Μετά την πρωτότυπη ιστορία αγάπης που μας παρουσίασε μέσα από το νέο του τραγούδι, τον περασμένο Ιανουάριο, με τίτλο ”Όταν Σε Κοιτώ”

μας ανακοινώνει τον ερχομό του νέου του τραγουδιού με τίτλο “Τρελαίνομαι“.

Ο Κωνσταντίνος μίλησε στο GetGreekMusic δηλώνοντας ενθουσιασμένος για το νέο του αυτό δισκογραφικό βήμα:

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ πέρα. Το κομμάτι ονομάζεται «Τρελαίνομαι» σε στίχους δικούς μου και μουσική του Ντούσαν Μπάσιτς. Είναι Σέρβος ο συνθέτης μας. Είναι αυτός που έχει γράψει το Tarapam (Τα Ποτήρια Μας Ψηλά). Έχουμε ξαναδουλέψει μαζί με τον Ντούσαν. Φέτος γνωριστήκαμε κιόλας καθώς είχε έρθει στο Fantasia να με ακούσει. Είναι ένα τραγούδι πάρα πολύ ανεβαστικό. Νομίζω πως το καλοκαίρι θα περάσουμε όμορφα, όπως έχετε συνηθίσει να περνάτε καλά με μένα και να έχετε ξεσηκωτικό ρυθμό. Τα γυρίσματα έγιναν την Πέμπτη 26 Απριλίου και έλαβαν χώρα αρχικά στους Αγίους Αναργύρους σε ένα Δημαρχείο, τύπου στρατόπεδο. Εγώ στην ουσία απολύομαι από φαντάρος και με πιάνει μια τρέλα να βγω να τα σπάσω όλα με την παρέα μου. Έρχεται το φιλαράκι μου με παίρνει και καθώς κάνουμε βόλτα στην Πλάκα συναντάμε μια παρέα από χορευτές και χορεύτριες που κάνουν street dance. Ξεχωρίζω μια κοπέλα που της εκφράζω τον θαυμασμό μου τραγουδώντας της. Έτσι αναπτύσσεται ένα φλερτ το οποίο καταλήγει σε μια παραλία όπου βλέπουμε μαζί το ηλιοβασίλεμα και το ξημέρωμα. Το τραγούδι θα αγαπηθεί πολύ και ο κόσμος θα χορέψει πολύ μαζί του.

Η επιτυχία του καλοκαιριού κυκλοφόρησε και ο Κωνσταντίνος θα σας κάνει να τρελαθείτε μαζί του.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.