Γιώργος Τσαλίκης και Kings απλώνουν παντού το καλοκαίρι με το πιο μεθυστικό «Cocktail» που έχετε δοκιμάσει.

Με άγριες διαθέσεις, ο Γιώργος Τσαλίκης συμμαχεί με τους Kings για να «πυρπολήσουν» το καλοκαίρι με ένα ολοκαίνουριο mega hit!

Το συγκρότημα των αλλεπάλληλων επιτυχιών συνταράζει συνεχώς την ελληνική δισκογραφία και καθιερώνεται ως πρωταγωνιστής στο σκηνικό, δημιουργώντας το δικό του πανικό που συνοδεύεται από δεκάδες εκατομμύρια προβολών.

Το φετινό καλοκαίρι οι Kings επιστρέφουν στις επάλξεις δριμύτεροι, όπως μόνο αυτοί μπορούν. Δηλαδή με ένα ακόμα τραγούδι που θα σαρώσει και μία δεύτερη στη σειρά ανατρεπτική συνεργασία (μετά από αυτή με το Γιάννη Πλούταρχο στο «Όσο Θα Λείπεις») που θα εκραγεί σαν «βόμβα».

Οι Kings ανταμώνουν με το Γιώργο Τσαλίκη για να μας κεράσουν το πιο δυνατό «Cocktail» που θα κάνει αίσθηση στα ραδιόφωνα. Με όπλο την αλληλεπίδραση των χαρακτηριστικών τους, ο Γιώργος Τσαλίκης και οι Kings εγγυώνται ότι θα μας εγκλωβίσουν στον ξέφρενο ρυθμό του «Cocktail».

Μία συνάντηση όπου ο Γιώργος Τσαλίκης και οι Κings είχαν προμηνύσει την υλοποίησή της… ένα χρόνο πριν, ήρθε την ώρα να «σερβιριστεί» στο κοινό. Σε μουσική των Teo Tzimas και Μιχάλη Τσαουσόπουλου και στίχους των Δημήτρη Μπέρη και Γιάννη Ρουσσουνέλου, το εκρηκτικό «Cocktail» είναι εδώ προκειμένου να αποτελέσει την πιο μεθυστική πρόταση του καλοκαιριού.

Το μοναδικό video clip που συμπληρώνει με πρωτότυπο τρόπο και εικόνα το τραγούδι σκηνοθέτησε ο σκηνοθέτης των επιτυχιών Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Κυκλοφορεί από την Epic Music και τη Minos EMI / Universal.